Stomatologie copii

Pentru ca un zambet frumos se construieste inca din copilarie, avem expertiza in tratarea dintisorilor copiilor dumneavoastra. Nu neglijati cariile aparute pe dintisorii de lapte.

Acestea evolueaza rapid si pot produce complicatii neplacute. Va asteptam impreuna cu copilasii la Anatomic Dent, cabinet stomatologic din Iasi.

Servicii si proceduri stomatologice pentru copii

  • Extractie Dinte Termporar
  • Obturatie Dinte Temporar cu glassionomer sau cu compozit
  • Pansament Devitalizant/Antiseptic
  • Extipare Nerv Dinte Temporar
  •  Tratarea Gangrenei
  • Obturatie De Canal Dinte Temporar
  • Incizie Abces
  • Sigilare Santuri si Fosete

Stomatologie pentru copii la Iasi la cabinetul stomatologic Anatomic Dent IasiGrija pentru dintii micutilor nostri incepe inca din momentul eruptiei primului dinte pe arcada. Pedodontul este medicul stomatolog care se ocupa de sanatatea dentara a prichindeilor.

Va recomandam ca prima vizita la medicul stomatolog sa se faca in jurul varstei de 3 ani. Spuneti-i copilului dumneavoastra ca il duceti in vizita la un prieten care va avea grija sa aiba dintii sanatosi si frumosi.

In general prima vizita a copilului in cabinetul stomatologic este o vizita de familiarizare cu atmosfera din cabinet si cu medicul care il va trata. I se prezinta instrumentarul si i se explica pe intelesul lui la ce foloseste fiecare in parte, este invatat sa isi perie dintii si daca acesta doreste sa se aseze pe scaun i se face si o consultatie. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, va recomandam sa nu asteptati aparitia cariei si a durerii care vor mari considerabil stressul micului pacient.

Frecvent suntem intrebati daca este necesar sa tratam dintii temporari, intrucat acestia oricum se vor schimba. Da, dintii temporari se pot imbolnavi, uneori chiar mai usor decat dintii definitivi. Afectiunile dintilor temporari, infectii repetate, pierderea lor inainte de vreme pot avea repercursiuni negative asupra dentitiei definitive. Din acest motiv, se recomanda tratarea lor inca de la primele semne de imbolnavire.

Adresati-va medicului inca de la prima cariuta pe care o observati, nu o lasati sa se mareasca. Cariile de pe dintii de lapte avanseaza foarte rapid si ajung foarte usor in apropierea nervului.