Servicii

Stomatologie generala

Cabinete stomatologie generala in Iasi - Anatomic Dent, clinica stomatologica IasiStomatologia generala este specialitate care cuprinde cariologia, protetica fixa si mobila si profilaxia dentara.

La Anatomic Dent veti beneficia de servicii stomatologice generala de inalta calitate.
Mai multe despre stomatologia generala

Estetica dentara

Albirea dintilor in Iasi la cabinet stomatologic Anatomic Dent IasiEstetica dentara este o specialitate stomatologica ce inregistreaza un succes tot mai mare.

Serviciile acestei specialitati devin tot mai accesibile si, pe langa reabilitarea estetica, imbunatatesc functiile aparatului dento-maxilar.
Estetica dentara in Iasi, Botosani

Implantologie dentara

Implanturi dentare in Iasi la cabinet stomatologic Iasi Anatomic DentImplantul dentar este o piesă din titan pur (99,95%), având forma unui şurub. El are menirea de a crea o rădăcină artificială în osul maxilar, acolo unde dintele sau dinţii naturali lipsesc.

Reconstrucţia este formată din două segmente- unul intraosos (implantul) şi unul supraosos numit bont protetic.
Implanturi dentare in Iasi

Ortodontie

Ortodontie in Iasi la cabinet stomatologic Anatomic Dent IasiOrtodontia trateaza problemele de malocluzie si malpozitie (inchiderea gurii incorecta si pozitionarea gresita a dintilor).

Majoritatea cazurilor pe care le trateaza ortodontii sunt de inghesuiri de dinti, exista insa multe alte probleme posibile: dinti “rotiti” fata de axul normal, dinti prea in fata sau in spate in raport cu pozitia normala pe arcada etc.
Mai multe despre ortodontie

Stomatologie copii

Stomatologie pentru copii in Iasi la cabinetul stomatologic Anatomic Dent IasiPentru ca un zambet frumos se construieste inca din copilarie, ne-am specializat in tratarea dintisorilor copiilor dumneavoastra.

Nu neglijati cariile aparute pe dintisorii de lapte. Acestea evolueaza rapid si pot produce complicatii neplacute. Va asteptam impreuna cu copilasii la Anatomic Dent, cabinet stomatologic din Iasi sau Botosani.
Mai multe despre stomatologie pentru copii

Solutii personalizate

Cabinete stomatologice Iasi la Anatomic Dent IasiLa clinicile stomatologice Anatomic Dent din Iasi si Botosani beneficiati de solutii stomatologice profesionale si complete.

Indiferent daca este vorba despre o carie minora sau de probleme stomatologice complexe, medicii Anatomic Dent va vor trata si va vor indica cele mai adecvate solutii constructive pentru ca zambetul dumneavoastra este important pentru noi.
Programati-va online pentru consultatie